Site Loader

Jeg har altid drømt om en Louis Vuitton taske – har du også?

En helt ubeskrivelig følelse, når man går forbi en kvinde med verdens lækreste taske – man står og kigger på den og beundre den – men nu kan det også blive din tur! Du kan få din helt egen Louis Vuitton og nu fortæller jeg dig hvordan. 

Vi ved allesammen hvor smukke Louis Vuitton tasken kan være i alle afskygninger. Selv i Sex and the city filmene bliver tasken promoveret og vi ser hvordan drømmen om tasken bliver til virkelighed. Tænk nu, hvis man en dag fik lov at få sin egen, uden at skulle leje eller låne en af sin veninde. 

Altså hvis du spørger mig, så ville drømmemanden være ham der en dag gav dig en i fødselsdagsgave ”her skat – denne taske fortjener du virkelig” og jeg ville sidde helt mundlam efterfølgende. Jeg ville ihvertfald aldrig blive sur på ham igen! og måske lige kysse lidt ekstra på ham. 

Hvis ovenstående drømmescenarie ikke er tilfældet, så frygt ej. Nedenstående – er en guide til hvordan du får råd til drømmetasken. 

Hvordan får man så råd? 

Tasken er ikke ligefrem billig, men husk nu, at det er en investering i sig selv. Du kan både købe tasken brugt eller fra ny. 

  • Find ud af, hvilken model og farve du ønsker din Louis Vuitton taske skal have. Der findes så mange forskellige udgaver og nogle endda helt vildt kreative med mønstre eller figurer på.
  • Tag en masse billeder og finde ud af, hvilken der passer bedst til din tøjstil.
  •  Print alle billederne af de tasker du har udvalgt ud og hæng dem op på et stort stk. hvidt karton. Nu har du overblikket.
  • Find ud af hvad taskerne hver især koster og forestil dig, hvilken du vil blive mest glad for.
  • Dan endnu et overblik.
  • Når du har fundet drømmetasken, så finder du af, om det er muligt måske at købe den brugt. For det kan virkelig også noget. Nogle gange klæder det en taske at have lidt patina. 
  • Hvor kan du spare op henne? sælg dit tøj du ikke længere går med
  • Drop takeaway og spis rugbrød til aftensmad nogle dage om ugen (det skader ikke for en periode)
  • Gå efter tilbud i supermarkedet – læs alle tilbudsaviser og forsøg at spar nogle par 100 kr. om måneden som du kan lægge til side til din taske – Vupti så har du meget snart råd. 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *