Site Loader

Når du skal sende personlige og uvurderlige genstande vil du gerne sikre dig, at dine genstande når frem til modtageren uden problemer, ødelagte dele eller skader. Det samme er gældende hvis du har et firma, som har mange forsendelser, så vil du gerne sikre dig at dine produkter når ud til kunden i samme kvalitet som du sendte det afsted. 

For at imødekomme dette meget normale behov, kan du overveje at investere i papkasser, som både sikrer dig en billig, simpel og sikker løsning for at få dine genstande eller produkter sendt afsted. Hos Billig Emballage finder du Danmarks største udvalg af papkasser til forsendelse, som er tilgængelige for alle, uanset om du er ude efter en enkelt papkasse eller en hel palle til dig som sender produkter til kunder. 

Inde på hjemmesiden papkasser kan du se det store udvalg hos Billig Emballage. Her kan du også købe dine produkter online og få dem tilsendt, samt kontakte Billig Emballage til en uforpligtende samtale og få besvaret dine spørgsmål. 

Stort udvalg af papkasser til gode priser

Billig Emballage har et bredt udvalg af forskellige former for papkasser, så du helt sikkert kan finde et format, som passer til dit behov. 

Udover almindelige papkasser kan du også købe kassefyld, pakketape, boblefolie og meget mere. Fælles for alle papkasser er, at de fås i forskellige størrelser, tykkelser og materialer så de kan tilpasses dit behov. 

Fri levering på dine papkasser

Når du køber papkasser hos Billig Emballage tilbydes du gratis levering allerede ved køb for 500 kroner. Dette tilbud kan kombineres med alle varer fra deres hjemmeside papkasser

God og sikker emballage vil spare dig penge ved forsendelse, da dine produkter eller genstande vil være i sikre hænder, så du ikke risikerer ekstra udgifter for erstatninger. Når du køber papkasser kan du overveje at investere i kassefyld, pakketape eller boblefolie for yderligere at sikre dine forsendelser. 

Tænk på miljøet!

Billig Emballage har gjort det nemt for dig at afskaffe din emballage korrekt. Da emballage oftest er lavet af enten plast eller pap/papir, er det vigtigt at skille sig af med disse korrekt og aflevere dem til genbrug. 

Alt papir og pap anvendt hos Billig Emballage er FSC mærket. Dette betyder at træerne brugt til produktion er produceret med tanke på genplantning og der følges kriterier for ordentlig skovdrift. Derudover er plasten lavet af 50% genbrugt plast, så du kan med god samvittighed over for miljøet købe din emballage hos Billig Emballage. 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *