Site Loader

Guld er et af de fem ædelmetaller, som vi har her på jorden. Overalt på jorden fremstilles der mere stål på en time end al den guld, der nogensinde har været gravet op igennem tiden. Dette gør guld til et særligt metal, som har en værdi på grund af sin begrænsning og sin evne. Guld kan nemlig smeltes og omformes, så det har igennem tiden været anvendet til at fremstille smykker, antikviteter og praktiske genstande. 

Ordet guld kommer fra det old nordiske ‘geolu’, som betød farven gul. Og for at leve op til de old nordiske rødder, så kan Nordisk Guld tilbyde at købe dit guld til en god pris, under nemme omstændigheder, så salgs processen bliver simpel for dig! Følg linket Sælg guld til nordiskguld.dk og læs mere om salgs processen, eller læs med her, hvor du også kort bliver introduceret til hvordan du kan sælge dit guld til Nordisk Guld. 

Udbetaling med det sammen og live guldpriser

Nordisk Guld kan garantere dig Danmarks højeste guldpriser, med en live opdatering på guldpriser verden over inde på deres hjemmeside. Herinde vil du også kunne finde en tabel som sammenligner Nordisk Gulds guldpriser med konkurrenters, så du uden tvivl ved, at du får den bedste pris der er på markedet. 

Når du sælger hos Nordisk Guld så får du dine penge udbetalt med det samme. Du skal ikke vente på ekspedition eller længere salgsprocesser, du skal blot indsende dit guld, og så vil du modtage den aftalte pris på din konto – nemt og simpelt. 

Du behøver ikke komme ind i butikken – blot send dit guld afsted

Nordisk Guld har gjort det nemt for dig at indlevere dit guld. I stedet for at skulle komme ind til én af deres butikker, så kan du i stedet sende dit guld. Nordisk Guld tilbyder endda at betale for pakkelabel og at forsikre din pakke, når du sender dit guld afsted, så du bliver sikret, at det kommer frem sikkert. 

En nem salgsproces gør dit liv nemmere

Når du skal sælge dit guld til Nordisk Guld, så kræver det kun et par enkle steps. Start med at kontakte Nordisk Guld så du kan få fastsat en vejledende pris på dit guld, og så du kan bede om et pakkelabel. Herefter skal du afvente at modtage dit pakkelabel over chat eller mail.

Når du har printet dit pakkelabel kan du indlevere din pakke ved GLS eller Postnord, alt efter aftale. Og til sidst skal du blot vente på at pakken kommer frem: Så snart Nordisk Guld modtager din pakke, så vil pengene blive udbetalt til din konto. 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *