Site Loader

Ordet guld kommer fra det old nordiske ‘geolu’, som betød farven gul, og som refererer til gulds gyldne farve. Guld er et af de fem ædelmetaller, som vi har her på jorden. Overalt på jorden fremstilles der mere stål på en time end al den guld, der nogensinde har været gravet op igennem tiden. Dette gør guld til et særligt metal, som har en værdi på grund af sin begrænsning og sin evne. Guld kan nemlig smeltes og omformes, så det har igennem tiden været anvendet til at fremstille smykker, antikviteter og praktiske genstande. 

Når du vil sælge dit guld, så vil du gerne have den bedste pris for dit guld. Derfor kan Guldpris.dk anbefales til at orientere dig omkring guldpriser på verdensmarkedet, så du kan følge tendenser og sælge på et fordelagtigt tidspunkt. Følg linket: Guldpriser og tjek hjemmesiden ud, eller læs med her, hvor du får fem gode grunde til at anvende hjemmesiden Guldpris.dk når du vil sælge dit guld. 

1. Guldpris indeks

På hjemmesiden finder du et guldpris indeks, som indikerer hvilken type guld du har og hvilke guld forhandlere, som kan tilbyde den bedste pris. Her får du altså direkte mulighed for at sammenligne priserne mellem forhandlerne på den type guld, som du sidder inde med. Du kan også manuelt indtaste vægten i gram af din type guld, og herefter vil du få en vejledende estimering af hvad du vil kunne få for dit guld. 

2. Den internationale guldpris graf i realtid

På hjemmesiden vil du også kunne finde den internationale guldpris graf i realtid, som giver dig et overblik over det internationale marked for guldpriser. Det er også en graf som denne, som guld forhandlere i Danmark anvender ved prissætning, så det er en måde for dig at følge trends på, så du eventuelt kan vurdere, hvornår det er et godt tidspunkt for dig at sælge på. 

3. Hjælp til dine overvejelser

Hjemmesiden giver dig også vejledning til hvilke overvejelser, som du skal være opmærksom på. For eksempel er aktiekursen på verdensmarkedet baseret på rent guld, hvorimod guldpriser hos forhandlere vil være lavere, da den baserer på mængden af karat guld, som du har. Guld med lavere karat vil derfor have en lavere pris, og der vil være en ekstra omkostning tilknyttet ved smeltning, da guld kun kan handles på verdensmakredet hvis det har en renhed på 99,9 procent. 

4. Tips, tricks og fakta

Hjemmesiden indeholder også tips og tricks ved salg af guld. Derudover indeholder den også en masse fakta om guld, som er værd at vide, også når du vil sælge det. 

Du kan læse videre i artiklen Byt støvet guld til kontant guld!.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *