Site Loader

Er der noget så godt, som en friskbrygget kop kaffe? Morgenkaffen, eftermiddagskaffen, kaffen du drikker, når du lige har 10 minutter for dig selv eller aftenkaffen, som runder dagen af. Uanset hvor og hvornår du nyder din kaffe, skal den smage godt og være brygget med kvalitet. Det kan du få med Nespressos kaffekapsler og kaffemaskiner. Du kan vælge den styrke og smag, der passer dig bedst. Du kan lave den med eller uden mælk og du kan tilmed byde dine gæster eller forretningsforbindelser på individuelt tilberedt kaffe. 

Når nu der findes så mange forskellige smage og styrker, kan det være en god idé, at starte med at købe en lille portion af hver type. Derved kan du smage dig igennem og finde frem til den kaffe, der passer dig bedst.

Nespressos kaffekapsler og kaffemaskiner kan købes både i Nespressos store flagskibsbutikker rundt omkring i de større byer og online i Nespressos egen webshop. Du kan få dem leveret på adressen og altid sørge for at have et lager i hjemmet, så du ikke skal nøjes med kaffe, der ikke passer dig og dine behov.

Nespresso kapsler nemme at bruge, baseret på bæredygtig kaffedyrkning, der er økologiske varianter og de er fremstillet af genanvendeligt aluminium.

Nespressos kaffemaskiner kommer med 2-5 års garanti og der medfølger en brugsanvisning for vedligeholdelse, så din maskine kan holde igen og igen. 

Derfor skal du vælge Nespressos kaffekapsler:

  • Nespresso har en god og konstant kvalitet

Der er ikke udsving i Nespressos kvalitet. Du kan regne med kvalitet og nydelse, hver enste gang du brygger dig en kop. I sammenligning med andre kaffemærker, holder Nespresso smag og kvalitet 100%.

  • Kapslen er hermetiske lukket

Nespresso kaffekapsler er hermetiske lukket. Det er afgørende for at den gode kaffearoma holder sig frisk og fyldig. Kaffekapslerne kan holde sig efter et år.

  • Du kan spare penge

Når du brygger kaffe med Nespresso, brygger du kun den kaffe, som du har tænkt dig at drikke. Derved mindsker du spil og sparer penge. For du skal aldrig hælde en halv kande ud, fordi du fik brygget for meget. Det giver en besparelse i sidste ende og er en ekstra bonus for miljøet.

  • Kun kaffe og ingen tilsætningsstoffer

Nespresso kaffekapsler indeholder kun kaffe og evt. mælkepulver. Der er ikke tilsat andet og det vil sige, at du er fri for konserveringsmidler eller allergener.

  • Fremstillet af genanvendeligt aluminium

Nespresso kapslerne er lavet af genanvendelige aluminium. Nespresso anvender kapslerne til enten nye kapsler eller til spændende, kreative og innovative projekter.

admin