Site Loader

Hos CircleK finder du de bedste skrabespil, udvalget er godt og vigtigst af alt – du har mulighed for at vinde fede, sjove, og oplevelsesværdige gaver, som kan være med til at ændre dit liv for evigt. Det eneste du skal gøre, er at kigge forbi og købe en. Gør det bare i dag, vi står og venter på dig og ønsker dig alt muligt held og lykke. 

 

Det kan lige så godt være dig, der løber med den store gevinst

Og det er jo netop dét du skal huske. Med skrabespil er vi alle sammen på samme startpunkt, ingen af os ved, om vi vinder en lille, en mellem eller end af de helt store gevinster. Du ved, en af de gevinster, der gør at du fra den ene dag til den anden kan få det liv du drømmer om. Jep, du læste rigtigt. Det liv du går og drømmer om, kan være et par skrab væk. Det er det, der er så fedt ved det. Du skal ikke læse 5 år på universitetet, vente 7 år på at blive forfremmet eller spare sammen i flere årtier før du kan få det liv du vil have. Du kan skrabe dig til det.

 

Skrab dig til ro og mag og få det liv du går og drømmer 

 

Hver eneste dag i for eksempel december, efter du har købt dit Skrabespil hos Circle K kan du med spænding i maven skrabe dig til en mulig gevinst. Måske er du allerede i starten af måneden meget, meget tæt på at vinde og måske er det først i slutningen af måneden at du kan se, hvordan spillet udvikler sig. Hvis du køber et skrabespil med 24 felter. Men en udvikling vil du med garanti se. Er der garanti for gevinst? Ikke på hver eneste skrabespil, men på rigtig mange skrabespil. Du kan også vælge et skrabespil med 3 felter og hurtigere finde ud af, om du er den næste millionær i Danmark. Smag på det: Den næste millionær i Danmark.  

Med masser af penge eller muligheder kan du begynde at slappe lidt mere af. Hvis gevinsten er pænt stor og har 7 cifre, så kan du puste lidt ud og finde ud af om du har brug for en lille pause i livet. Hvor solen måske skinner, massagen er til rådighed og den gode mad bliver lavet for dig hver dag. Det ville ikke være helt skidt vel?

 

admin