Site Loader

YouTube er blevet en stor ting herhjemme, og det benyttes ikke længere kun til at se videoeer af søde katte eller af folk, der laver klodsede ting og falder i vandet, ligesom det heller ikke kun er et sted, hvor du kan streame serier eller musikvideoer. Det er blevet en tjeneste, der fungerer på samme måde som mange andre sociale medier, der kan bruges til markedsføring og som live kanal, hvor mange unge mennesker benytter sig af at lave vlogs, som er video dagbøger, hvor de fortæller om deres liv og deler ud af deres oplevelser. Det kan være alt fra deres dagligdag, makeuprutiner, sjove historier, indretning og andet. Det er utrolig populært og især blandt de unge. Hvis du følger folk på youtube, får du daglige eller ugentlige opdateringer fra dem, du følger. 

Mange danskere er hoppet med på blogger bølgen, hvor de har skrevet om deres liv på en hjemmeside, ligesom mange har været instagrammere og delt ud af deres liv på instagram. Det nyeste skud på stammen i den forbindelse er youtube, hvor man altså følger med mere live. Her sidder youtuberen og taler til kameraet og fortæller om den ting, han/hun specificerer sig indenfor. 

Der findes en række influencers, men den øverste top influencers på YouTube er;

 

Julia Sofia 

Hun er en ung, 20 årig pige, der primært fortæller om skønhed og rejser. Du kan følge hendes dagligdag, hvor hun guider dig i at lægge pæn makeup eller vlogger fra sine rejser rundt i verden. Hun er også kendt fra sin medvirken i vild med dans, hvor mange danskere fik øjnene op for hende. 

Kristine Sloth

Kirstine er ligeledes 20 år, og bruger også YouTube til at fortælle om sit liv. Hun er meget ærlig i sin tilgang og hun fortæller meget om sit liv og sin krop, og samtidig med det er hun forfatter til tre bøger.

Astrid Olsen 

Også en 20 årig pige, der tager sine følgere med i sin dagligdag og viser alt fra møde til makeup og dagligdagsliv. Hendes til er måske lidt anderledes, og hun giver ligeledes gode moderåd til sine følgere. 

Rasmus Brohave 

Rasmus laver primært sjov på sin profil, hvor han fjoller rundt og laver lidt skøre og useriøse ting. Han tager dog også følgerne med i sin dagligdag, hvor hans familie også har en YouTube kanal. 

Albert Dyrlund 

Albert har udover at udgive musik og sin egen film også sin egen kanal, hvor han laver en del småskøre ting. Han laver primært pranks, hvor han laver sjov med folk, han synger og så laver han challanges for folk, hvor de skal gøre en masse småskøre ting. 

admin