Site Loader

Restylane

Hvad er restylane egentlig? Og hvad kan det gøre for vores udseende?

Du har sikkert hørt om begrebet restylane før. Det er blevet et udbredt ord der anvendes blandt folk der får foretaget skønhedsbehandlinger af forskellig art.

Huden aldres automatisk. Dette sker for alle mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. For meget sol, rygning eller stress kan dog være med til at denne naturlige aldringsprocess fremskyndes. I takt med denne aldringsprocess reduceres hudens indhold af forskellige substanser som eksisterer i huden. Og det er her at restylane spiller en rolle.

Restylane kan hjælpe med at få noget af denne såkaldte tabte substans tilbage i huden. Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Dette er så sammensat i en gel der nemt, hurtigt og effektivt kan injiceres i huden. Du injicerer altså denne gel i det område af huden hvor du ønsker den udglattende effekt skal opstå.

Som en ekstra bonus giver restylane – i modsætning til botox – et mere naturligt og blødgørende look.

Behandlingsformer

Restylane virker i forskellige sammenhænge.

  1. Reducering af rynker og linjer – nogle rynker er med til at give dit ansigt personlighed samt udtryk, mens andre bare er til gene og får dig til at se gammel, sur og træt ud. Det er helt individuelt hvilke rynker man ønsker, og om man overhovedet ønsker nogle. Derfor er denne form for behandling den mest hyppigt sete, når det kommer til at benytte sig af restylane.
  2. Konturering og volumeændring – det er muligt at restylane kan give din hud noget tabt volumen samt elasticitet tilbage. Det kan eksempelvis være at du ønsker mere fylde i dine kinder, eller at sørge for at din over og underlæbe har samme størrelse. Restylane kan med andre ord hjælpe dig med at opnå små ændringer i dit udseende. Disse små ændringer kan hermed føre til et yngre og mere friskt udseende.

Disse to former for behandlinger lyder måske som udgangspunkt ret ens. Men det er to sider af samme sag. Restylane kan gå ind og gøre dig mere tilfreds med dit udseende og i sidste ende er det det der tæller. Uanset om du ønsker at få udglattet en rynke, eller få dine kindben mere markerede.

Ved at følge linket speciallægeklinik med fokus på Restylane Fillers vil du kunne læse mere dybdegående omkring hvordan restylane kan komme til at hjælpe dig, og hvad der passer bedst til dig, dit ansigt og din personlighed.

admin