Site Loader

Hvis der var én ting jeg ville ønske der var nogen der havde fortalt mig, før jeg drog ud på den hidtil længste rejse i mit liv, så var det at det der med at rejse i lang tid, det er ikke altid så nemt som alle dem på internettet får det til at se ud. 

Der er nemlig et hav af forskellige småting der kan komplicere din ferie, hvis ikke du kommer forberedt. Og som mange nok ved fra ordsproget, så gør mange bække små en stor å. 

Hvis du går og overvejer eller måske allerede har planlagt en længere rejse, så kan du med fordel læse videre – nedenfor finder du nemlig de mest essentielle tips og tricks som jeg samlede op på min lange rejse. 

Find noget du kan kede dig med

Hvis du planlægger at besøge flere lande end bare ét, så er der gode chancer for at du kommer til at sidde og glo i en lufthavn i nogle timer – og her er det virkelig vigtigt at kunne underholde sig selv. 

Hvis ikke du allerede har et hav af forskellige offline apps installeret på din telefon, så kunne det måske være en idé – der er overraskende meget spildtid og ventetid hvis du rejser i mange måneder. 

Hav godt udstyr med

… ellers kommer du nok til at købe det igen. Ved at købe et omega speedmaster istedet for et gammelt brugt ur, så er du garanteret ikke at miste det – da det aldrig behøves at tages af.

Hvis du ikke har en ny vandretaske, så kunne det være en god idé at investere i en – der er få ting i livet der er mere irriterende end at gå med en taske på ryggen der ikke er god for en. 

I forhold til strøm, så har du ingen garanti for at have det hvis du besøger fattigere lande. Her er det en god idé ikke at gå på kompromis med udstyret og bare købe en stor og god powerbank i første omgang – som eksempelvis en fra mærket Anker. 

Hav et offline kort

Et offline kort på mobilen er måske det bedste du kan have med. På offlinekort kan du downloade et område på kortet og tilgå det uden wifi. Det smarte her er at gps\’er ikke kræver wifi, så hvis du har appen har du teknisk set en gps med alle de ekstra funktioner du kunne drømme om.

admin