Site Loader

Selvom de fleste danskere befinder sig i enten forpligtet eller frivillig karantæne, så har det alligevel ikke helt sat en stopper for sommeren endnu. Nu hvor festivalerne er aflyst og flytrafikken indstillet, så har de fleste lige fået tømt sommerkalenderen og står nu uden planer for den – noget der selvfølgelig skal løses.

Hvis du er bosat i Aarhus, eller har planer om at besøge den til sommer så bør du vide at Aarhus er en af de mest fantastiske byer at besøge og bo i om sommeren og at du nok kommer til at have svært ved at tage andre steder hen efter.

Sommeren i Aarhus

Sommer i Aarhus gør et eller andet ved de borgere der bor i byen, de bliver glade og udadvendte, tænder bål på stranden om aftenen og hører musik, holder store live koncerter i midtbyen og så nyder hver eneste en af dem solen i fulde drag – det er næsten for godt til at være sandt. 

Kommer du et smut forbi Aarhus til sommer bør du virkelig besøge de forskellige strande og måske prøve den is du fandt i tipAARHUS isguiden. Strandområderne er nok de mest brugte i Aarhus om sommeren, og det er også med god grund – de er helt fantastiske. 

Hvis du ikke er så meget til strand og sand i skoene, så kan du stadig besøge de mange attraktioner der ligger spredt ud over hele byen – du kunne til og med leje en cykel og cykle imellem de ting du gerne vil se, det er med til at skabe en bedre forståelse for byen, samtidigt med at det giver dig en helt unik oplevelse du ikke får i en turbus.

Det skal du huske

Er Aarhus allerede på listen over steder du skal hen denne sommer, så får du lige det sidste guf til huskelisten her. Botanisk have er et helt fantastisk sted at smække fødderne op og få lidt ro på sjælen, om sommeren kan du vitterligt komme klokken otte om morgenen og have sol hele dagen. 

Hvis du kommer ikke i år men næste år, så bør du overveje at købe billet til Northside 2021, der bliver afholdt på en ny og endnu større plads end hidtil. Northside er Aarhus\’ helt egen festival som tilbyder kunstoptrædener, musik, billige øl og et par gode dage i solen. 

Du skal dog være klar over at Northside ikke tilbyder teltpladser og du skal derfor finde et sted at sove.

admin