Site Loader

Hvis der er en ting coronavirussen i hvertfald har stukket en kæp i hjulet på, så er det den gode danske sommer med festivaler og store arrangementer alle steder man kigger hen – men det behøver ikke ødelægge hele sommeren. Der findes nemlig stadig et utal af hyggelige ting, man kan lave med sine venner- og familie i sommertiden.

Nu hvor sommerkroppen i hvertfald er aflyst sammen med fitnessabonnementet, så er det også på tide at se mod andre muligheder for at skinne i sommersolen (en grund der ikke er den hvide pigment) – det er på tide at se på gadgets. 

Det er nemlig gadgets som et Grillsæt i kuffert, store højtalere og smarte måder at holde øl kolde på, der er med til at skille ulvene fra fårene når sommerkongerne skal krones. At være den mest velforberedte mand med det meste sommergejl er nemlig en vigtig titel for manddommen at få. Du kan læse hvordan du i hvertfald kommer tættere på den herunder.

Første ting: Din grill

Ingen sommerfest uden grill, og hvis du tager kampen om titlen seriøst, så er det her det første du kigger på. Det nytter ikke længere \’bare\’ at have en grill, du skal enten have en grill der kan noget specielt eller en af det rigtige mærke (Weber). 

Når du har fundet en passende grill, tjekker du lige i vennegruppen om der er nogen der er kommet dig i forkøbet, og hvis de er så finder du lige en der er bare et par centimeter større – størrelsen er alt hvis ikke den kan smarte ting. 

Anden ting: Din playliste

Hvis du har tænkt dig at bruge meget tid udenfor denne sommer, så skal du bruge noget sprødt musik i dine højtalere. Ved at sammensætte den perfekte sommerplayliste med rigeligt af musik at tage af, der alt sammen passer til at drikke white russians med badetøfler på, så er du udeover at vælge musik hele sommeren og er desuden garanteret rigeligt med credit for en god musiksmag.

Trejde ting: Kolde øl – sådan gør du

Hvis ikke du har så meget kapital tilbage efter at have skudt din børneopsparing i en grill, så får du et nemt tricks til evigt kolde øl her. Hvis du tager et dybdebor og graver et lodret hul ned i jorden, bare sådan en halv meter og så smider dine øl derned, så er du altid garanteret at have kolde øl i haven.  

admin