Site Loader

Det korte svar er; det kommer virkelig an på hvad du gerne vil bruge pengene på. Et banklån er noget vi bruger til at få råd til store substantielle ting som eksempelvis udbetalingen på dit hus, en ny bil (fordi den gamle satte af) eller andre ting der ligger og flyver oppe i den prisklasse.

Hvis du allerede nu er fast besluttet på at du har tænkt dig at låne penge og ikke kan arbejde dig til den kapital som du søger, så er der et par forskellige lån som du bør kende til, så du er klar over dine muligheder på markedet.

SU lån – til de studerende

Når du er studerende får du selvfølgelig SU, men udover din månedlige indkomst derigennem har du faktisk mulighed for at optage det man i daglig tale kalder for et SU lån. Det er et mindre beløb som du kan få udbetalt hver eneste måned (det er op til 3.155 kroner) og som har til formål at få hverdagen til at hænge sammen for de studerende der i hvertfald ikke har tid til at have et arbejde ved siden af deres studie. Det kunne være fordi de er læser fra solopgang til solnedgang eller fordi de bruger så meget tid på skolerelateret ting, at de ikke har tid eller kræfter til at få et deltidsjob ved siden af studiet. 

Derudover er der også noget der hedder slutlån, som kan bruges af de studerende der ikke føler at 3.155 kroner er nok til at dække den udgift de nu engang måtte have. Slutlånet skal du også først tilbagebetale når du engang er færdig med at studere, derfor er det et smart lån for mange af de unge der flytter fra en forstadsby til eks. København og mangler kapital til deres indskud og forudbetalt leje. 

Kviklånet – den nemme (og farlige) måde

Det der er med kviklån er at det har fået et utrolig dårligt ry i det danske medier for at være en af de typer lån der presser sig på med millionærdrømmene. Det har desværre fået enormt mange danskere til at gældsætte sig selv, fordi de åbenbart glemmer at et lån skal tilbagebetales før eller siden. 

Et kviklån skal egentligt bruges til at købe ting som du går og mangler lige her og lige nu – det kunne være din arbejdscomputer eller mobiltelefon. Her er kviklån smarte, men de er ikke en type lån du vil have i for lang tid, da renterne ofte er høje. 

Lån nemt penge på dette link

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk

admin