Site Loader

Hjælp til stress og hjælp til påbegyndende stress er desværre noget de færreste får. Det er ikke rigtigt til at sige hvorfor folk ikke vælger at søge hjælp, når de kan mærke at de begynder at føle sig stresset. Men hvis jeg skulle komme med bare ét kvalificeret bud, på hvorfor de færreste når at søge hjælp før de allerede er ramt og ligger under dynen med diverse dårligdomme hængende over hovedet, så er det fordi de ikke har tid. 

For det er jo immervæk der stress kommer fra, det kommer fra ikke at have tid nok på et døgn. På at overlæsse sin mentale bank med arbejdsopgaver, ting du bør gøre og huske at få gjort. Det er noget modbydeligt stads der desværre rammer en del flere end man skulle tro i dagens Danmark – men hvorfor føler flere og flere af os os stresset i vores daglige liv?

Nedenfor finder du to skud på stammen, og hvad du selv bør gøre hvis du går med overvejelser om det kunne være stress, der havde holdt dig vågen her den sidste uge.

 1. Vi er altid på
  Om det er på Facebook, Instagram eller vores firmas interne chat er sådan set underordnet. Det er blevet helt og adeles umuligt for det moderne menneske ikke at være i stand til at svare på noget lige nu. Ved altid at være online siger det næsten også sig selv at det faktisk er de færreste der husker at være offline engang imellem.

  Og det er faktisk rigtig sundt for både vores krop og vores sjæl. Vi mennesker er nemlig slet ikke bygget til at forholde os til ting 20 timer i døgnet og hvis ikke vi tager forbehold for det i vores daglige liv, så ender vi med at gå og føle os forpligtet til altid at være online – hvilket er endnu værre for folk stressniveauer. 

 2. Vi er dårlige til at ånde ud.
  Som i at vi er dårlige til at huske at holde de pauser som vi har fortjent. Bare én omgang massage én gang i ugen vil kunne gøre underværker for stressede folk, og det er der egentligt en række grunde til.
  • Vi mennesker har brug for hvile for at kunne tænke ordentligt
  • Massage udløser dopamin og serotonin i kroppen på dig – hvilket gør dig gladere og mere let på tå.
  • Massage er med til at løsne anspændtheder – noget mange stressede folk går med.

admin