Site Loader

Sammenligningstjenester som comper.no/ har for alvor skabt rammerne for et nyt konkurrence paramter for virksomheder, der benytter sig af e-handel. Derfor har vi samlet en guide med 5 gode råd til, hvordan du kan benytte sammenligningstjenester til at skabe større værdi på dit websted.

Sammenlign service og pris

Kundeservice er et vigtigt element for særligt små virksomheder og kan hjælpe dem med at skille sig ud fra større konkurrenter på området. Servicevilkår skal dække leveringshastigheder og omkostninger, refusionspolitikker og betalingssikkerhed. Af afgørende betydning, bør de også tilbyde en nem måde at stille spørgsmål og indgive klager på. Anvend derfor sammenligningstjenester til at sammenligne den service, der tilbydes af dine konkurrenter på markedet, så du altid er et skridt foran dem. Ligeledes er det samme tilfældet med pris, hvor man altid skal sørge for at være konkurrencedygtig i forhold til både ens små som store konkurrenter.

Sans for detaljerne

Købere vælger ikke altid det billigste produkt når de køber online. Der tager ofte højde for ekstra ydelser som ekstraudstyr, forsendelsesomkostninger, service og forhandlerens omdømme, før de forpligter sig til at foretage et køb. Derfor er det at have disse ting i mente, og derfor ikke kun sammenligne på pris.

Plej og pas på dit omdømme

Ordet spreder sig hurtigt. Derfor skal man være opmærksom på brugeranmeldelser og bedømmelser. Omdømme er nemlig utroligt kritisk, og mange sammenligningstjenester fungerer som bindeled mellem online webshops og forbrugerne. Derfor tilbyder mange sammenligningstjenester og anmeldelser og bedømmelser af produkter som en del af deres ydelse. Desuden inkluderer de fleste af disse anmeldelser feedback omkring service såvel som produkterne i sig selv, så du kan sammenligne, hvor godt dine konkurrenter også opfylder deres kunders forventninger. 

Hold øje med moden

atch out for varme produkter og spottrends. Mange sammenligningstjenester vælger at vise de bedst sælgende varer eller mest populære produkter på deres hjemmeside. Ved at holde øje trends, kan man sikre dig, at der føres lager indenfor de rigtige varer, som forbrugerne efterspørger, såvel som at promoverer dem prominent og priser dem konkurrencedygtigt for at drage fordel af denne efterspørgel.

Klik dig igennem

Nogle websteder med sammenligningstjenester give muligheden for at købe direkte. De fleste tilbyder dog links til leverandørerne. Dette er et afgørende trin i købsprocessen, når kunder overvejer deres valg. For at undersøge dine konkurrenter fuldt ud, skal man klikke igennem til deres websteder og se, hvad de gør rigtigt og forkert. Forbrugerne kan hurtigt afskrækket af dårligt designet landingssider, dårlig navigation, utilstrækkelig sikkerhed eller ved blot at skulle hoppe gennem kliks for at kunne købe noget. Sørg for, at dit websted er klart og enkelt at bruge for forbrugerne.

 

admin