Site Loader

Okay, så nu er du igang med din slankekur. Du har fået øjenene op for en helt ny række opskrifter og måder du kan være god ved din krop på – udstrækning, cardio, god mad lavet af gode råvarer og så videre. 

Til gengæld er du lidt usikker på, hvad du bør smide i maskinen før, under og efter din træning, da de fleste kan blive enige om at en omgang grøntsager nok ikke giver dig de proteiner, som du har brug for, efter en god, hård og lang træning. 

Her kommer NUPO ind i billedet. NUPO er nemlig en af de kostsupplementer på markedet der giver dig rigeligt med protein efter træninger samtidigt med at det stadig befinder sig i den lavere ende af kaloriespektrummet. Det er kort sagt en virkelig god måde at få de vitaminer, proteiner og mineraler som du har allermest brug for, efter du har givet den gas. 

Men hvorfor er lige præcis NUPO vejen frem? Det finder du to gode grunde til herunder.

  1. NUPO er nem at have med på farten
    Meget modsat en mellemstor bønnesalat. Hvis du, ligesom utroligt mange andre danskere, har en travl hverdag hvor det at preppe måltider og samtidigt have sikret et koldt sted at opbevare dem ikke altid er en mulighed, så har du din nye bedste ven i NUPO. Som måltidssupplement bør du ikke skifte al din kost ud med NUPO, men som lidt ekstra benzin i motoren før, under eller efter din træning er den helt perfekt. 

    For mange handler det at etablere en sund livsstil nemlig også utroligt meget, om at det ikke skal være til for meget daglig gene – sammenlignet med din livsstil man havde før, det er bare tit og ofte sådan at det for mange ikke er ligetil at balancere en sund livsstil med en travl og hektisk hverdag. Det forstår man jo også godt, det er derfor hurtige snacks kaldes for hurtige snacks. 

  2. Slankekure skal være ligetil – og heller ikke alt for dyre.
    Her er NUPO også et godt eksempel på en af de små sundsheds tjenester man kan gøre for sig selv – det er nemlig ikke tilnærmelsesvist ligeså dyrt at smide en drik i tasken, som det er at købe ind til at lave en frokost salat. Og her er der taget forbehold både for den økonomiske situation, men også for at tid er penge. 

Alt i alt er NUPO bare én af de mange måder, hvorpå du kan gøre dit vægttab eller nye fitnessmålsætninger lidt nemmere at opnå. 

 

admin